Novosti - Razno

Razno

Razno

ULAZAK NA FAKULTET ZA STUDENTE I POSJETITELJE OD 16.11.2021.

15. studenog 2021. | Studij

Sukladno Odluci o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova (u prilogu), od utorka 16.11. 2021. na ulasku u prostorije Ekonomskog fakulteta:

STUDENTI  trebaju zaštitaru na ulazu predočiti studentsku iskaznicu tzv. iksicu ili za studente koji su iksicu izgubili, ispis svog profila sa slikom i osobnim podatcima iz Informacijskog sustava studenskih prava (detaljna Uputa dana je na Moodleu na odjeljku/predmetu Uputa za studente). Pri tom studenti ne trebaju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

POSJETITELJI, STRANKE I OSTALE OSOBE koje dolaze u službene prostorije Fakulteta po bilo kojoj osnovi uz osobni dokument imaju obvezu predočavanja EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju. Bez predočenja ne mogu ulaziti i boraviti u službenim prostorijama Fakulteta.

Dokumenti za preuzimanje