Novosti - Studij

Studij

Studij

UPIS KOLEGIJA NA ENGLESKOM JEZIKU

13. studenog 2019. | Studij

U ljetnom semestru a.g. 2019/2020. na engleskom jeziku izvodit će se slijedeći kolegiji: 

• Preddiplomski studij: Marketing destinacije, Elektroničko poslovanje, Poduzetničko planiranje, Financijske institucije i tržišta, Financijski menadžment 1, Hotelski informacijski sustavi, Uvod u turizam i Strategije marketinga, 

• Diplomski studij: Poslovno odlučivanje, Međunarodni financijski menadžment, Marketinška komunikacija, Upravljanje marketingom javnih i neprofitnih organizacija, Metodologija ekonomskih istraživanja, Kulturološki studiji u poslovanju i Strateški menadžment.

Potiču se studenti, osobito oni koji se u nastavku studija planiraju prijaviti za studijski boravak u inozemstvu, da upišu kolegij na engleskom jeziku. Molbu za upis engleske verzije vec upisanog kolegija ili naknadnog upisa kolegija na engleskom jeziku treba predati u Referadu.

Opcija upisa kolegija na engleskom jeziku dodatno će se bodovati prilikom prijave za odlazak na studijski boravak. Interakcija sa stranim studentima te korištenje i poboljšanje znanja jezika struke neke su u nizu prednosti upisa kolegija na engleskom jeziku. Ovdje je dostupan primjer dobre prakse studentice našeg Fakulteta koja je tijekom predipplomskog studija upisala čak sedam kolegija na engleskom jeziku i uspješno se pripremila za studijski boravak na koji odlazi u idućnoj a.g.. Na listi kandidata za dodjelu ERASMUS+ financijske potpore, zahvaljujući bodovima od upisanih kolegija na engleskom jeziku, rangirana je na prvom mjestu.