Novosti - Studij

Studij

Studij

Termini održavanja 1. kolokvija

5. studenog 2021. | Studij

U prilogu je raspored provjera znanja koji sadrži datume i termine održavanja provjera (bez dvorana). Provjere znanja planiraju se uz kapacitet od 50 osoba u dvorani i osiguranje udaljenosti od 1,5 metar između studenata. Temeljem rasporeda, nastavnici će otvoriti studentima prijave za dolazak na provjere znanja putem Modle platforme. Svi studenti koji žele pristupiti provjeri dužni su svoju namjeru pristupanja prijaviti do 10.11.2021. do 16:00 sati.

 

Temeljem navedenih prijava će u petak 12.11.2021. na webu Fakulteta biti objavljen konačan raspored provjera znanja s pripadajućim dvoranama. Raspored studenata po dvoranama objaviti će predmetni nastavnici pravovremeno na Moodleu kolegija.

 

Termine za usmene provjere (ako se održavaju) objaviti će nastavnici pravovremeno na Moodleu kolegija. Usmene provjere znanja mogu se, u dogovoru sa studentima, izvoditi i tijekom 9. tjedna nastave akademske godine 2021./2022., ali izvan termina održavanja nastave.

 

Pri održavanju provjera znanja obvezno je pridržavanje svih važećih epidemioloških Preporuka uz držanje maski tijekom cijelog boravaka u zajedničkim prostorima fakulteta. U slučaju promjene epidemioloških preporuka, pravovremeno će se prilagoditi način i raspored održavanja provjera znanja.

 

Hvala svima na razumijevanju za isto te na pojedinačnim i zajedničkim naporima za uspješno naviganje kroz izazove kroz koje brodimo.

 

Izv. prof. dr. sc. Vinko Muštra

Dekan

Dokumenti za preuzimanje