Novosti - Sve novosti

Sve novosti

EasyDNNNews

ALAN POLDRUGAČ - "NAGRADE I BONUSI SVAKOM PROJEKTU OSIGURAVAJU USPJEŠNOST: MIT ILI STVARNOST?"

9. studenog 2021. | Izdvojeno, Događanja

U četvrtak, 11. studenog s početkom u 15:00h edukaciju vezanu za projektni menadžment pod nazivom "Nagrade i bonusi svakom projektu osiguravaju uspješnost – mit ili stvarnost?" održati će Alan Poldrugač iz SAP-a.

Mr.sc. Alan Poldrugač, PMP radi s projektima preko 20 godina. U tom razdoblju osnovao je pet PMO ureda u dvije različite industrije: bankarstvo i razvoj software-a. Zadnjih 16 godina redovito popularizira ulogu Voditelja projekta sudjelovanjem na regionalnim konferencijama i izradom internih tečajeva. U isto vrijeme, objavom članaka radi na podizanju svjesnosti potrebe osnivanja PMO ureda u svakoj organizaciji. Priključio se regionalnom SAP uredu 2017.godine gdje je zadužen za upravljanje strateškim projektima i e2e implementacijama u svrhu podrške klijentima na njihovim digitalnim transformacijama.

Edukacija se održava preko Zoom platforme, a prijaviti se možeš preko poveznice.

Predavanje se održava u sklopu Svjetskog tjedna poduzetništva.

Svi polaznici koji prođu edukacije iz određenog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).