Novosti - Sve novosti

Sve novosti

Iskustvo zlata vrijedi - poziv studentima!

10. svibnja 2022. | Izdvojeno

Poslovni dnevnik od 2013. godine provodi projekt Iskustvo zlata vrijedi s ciljem širenja svijesti u poslovnoj zajednici o važnosti uključivanja mladih s invaliditetom te mladih slabijeg materijalnog statusa na tržište rada.

Od tada Poslovni dnevnik mijenja svijest i upoznaje poslodavce o mogućnostima osoba s invaliditetom i njihova doprinosa poslovnoj zajednici. Na taj se način osobama u nejednakim startnim pozicijama Poslovni dnevnik želi omogućiti lakše uključivanje i ravnopravno sudjelovanje na tržištu rada.

Pravo na rad jedno je od temeljnih ljudskih prava. Tijekom godina se u projekt uključilo 40 kompanija i institucija, u kojima je 150 studenata dobilo mogućnost odrađivanja prakse, a njih 12 sada su stalno zaposleni u istoj kompaniji.

Pozivamo studente iz skupine mladih s invaliditetom te mladih slabijeg materijalnog statusa na sudjelovanje u projektu Iskustvo zlata vrijedi u kojem imaju mogućnost steći poslovno iskustvo koje će im olakšati uključivanje u tržište rada.

Svi zainteresirani studenti mogu se do 20. svibnja prijaviti online ispunjavanjem prijavnice na stranici projekta: https://www.poslovni.hr/dogadjanja/iskustvo-zlata-vrijedi-2022