Novosti - Sve novosti

Sve novosti

Poziv studentima za sudjelovanje u projektu „Upoznajte naše priče“!

11. studenog 2022. | Izdvojeno, Razno, Oglasi, Događanja
Poziv studentima za sudjelovanje u projektu „Upoznajte naše priče“!

U sklopu projekta „Upoznajte naše priče“ kojeg provodi Udruga jedinstvenih hrvatskih hotela Stories, a realizira se uz podršku i sufinanciranje Ministarstva turizma i sporta, pozivamo studente da se uključe u projekt i doznaju informacije iz prve ruke o zanimanjima i mogućnostima razvoja karijere u turizmu te dobiju priliku sudjelovati na dvodnevnoj edukaciji sa djelatnicima Stories hotela, koju će provoditi predavači s bogatim iskustvom rada u renomiranim luksuznim hotelskim brandovima.

Inače, Stories hoteli okupljaju manje, luksuzne hotele u Hrvatskoj koji uz visoku gastronomiju baziranu na lokalnim namirnicima pružaju jedinstvena, visoko personalizirana iskustva. U grupaciji Stories hotela trenutno ima 17 hotela.

U sklopu ovog poziva odabrati će se do 6 studenata poslovnih škola i fakulteta koji će dobiti priliku sudjelovati na dvodnevnoj edukaciji s djelatnicima Stories hotela na temu 'Managing guest relations and successful upselling in small luxury hotels'.
Sve zainteresirane molimo da se jave motivacijskim pismom do 20.12.2022. na adresu info@storiescroatia.com. Motivacijsko pismo treba sadržavati:

  • Ime i prezime prijavitelja, adresu boravka, email adresu za kontakt
  • Ime i adresu poslovne škole / fakulteta, godinu i smjera kojeg pohađa
  • Odgovore na pitanja:
    • Što za tebe znači turizam? (Max 200 riječi)
    • Koji je bio glavni razlog što si izabrao/izabrala upisati poslovnu školu / fakultet turističkog smjera (Max 200 riječi)
    • Koja ti se zanimanja u hotelskoj industriji čine zanimljiva i zašto? (Max 200 riječi)

Više detalja pronađite u brošuri u privitku!

Iskoristite priliku!

Dokumenti za preuzimanje

Ciljevi