Novosti - Upisi

Upisi

Upisi

Odabir smjera (upis 3. godine) na preddiplomskim studijima (ažurirano 7.9.)

7. rujna 2017. | Upisi, Studij

Svi studenti preddiplomskog sveučilišnog studija i preddiplomskog stručnog studija MMP, koji su položili sve ispite prve godine i barem jedan ispit s druge godine, odnosno oni studenti koji ove akademske godine po prvi put upisuju predmete treće godine, dužni su na mrežnim stranicama Fakulteta (moj.efst.hr/interno), iskazati svoj interes za upisom željenog smjera u skladu sa svojim upisanim studijem.

Većina studenata već je iskazala svoj interes. Studenti koji to nisu napravili trebaju svoj interes iskazati što prije. Jer će im se u suprotnom pri upisu dodijeliti smjer na kojem ostane mjesta.

Nakon zadnjeg ispitnog roka u tekućoj akademskoj godini studenti iz članka 2. ove Odluke bit će rangirani u skladu s Ostvarenim brojem bodova tijekom svog dosadašnjeg studija, koji se vrednuje za ovaj upis. Pri tome će biti uzet u obzir i vlastiti iskazani redoslijed odabira jednog od ponuđenih smjerova po odgovarajućem studiju.

Temeljem izračuna ostvarenog broj bodova, studenti će imati mogućnost upisa jednog ili više predmeta s treće godine preddiplomskog studija (tj. upis odgovarajućeg smjera).

Najveći mogući broj studenata po smjeru, odgovara ravnomjernoj raspodjeli svih studenata koji ostvare ovu mogućnost upisa na jednom studiju u odgovarajućoj akademskoj godini, uvećanoj za 10%.

Rang liste za sve studije i smjerove bit će pravovremeno oglašene na mrežnim stranicama Fakulteta u skladu s obavijestima  o predupisima i upisima.

Ispiši