Novosti - Upisi - Pregled

Pregled

EasyDNNNews

Natječaj za Erasmus+ studijski boravak u a.g. 2021/2022. na Kazan National Research Technical University

17. ožujka 2021. | Razno, Oglasi

Sveučilište u Splitu raspisalo je Natječaj za dodjelu financijske potpore studentima za odlazak na ERASMUS+ studijski boravak u a.g. 2021/2022. (zimski ili ljetni semestar) na Kazan National Research Technical University, Ruska Federacija. Dostupno je mjesto za 1 studenta za mobilnost u trajanju od 4 mjeseca.

Rok za prijavu je 15. ožujak 2021.g. - produženo do 16. travnja 2021.g..

Student koji se želi prijaviti na Natječaj treba:

- pažljivo pročitati Tekst natječaja i vezane dokumente ,

- pažljivo proučiti sadržaj mrežnih stranica Fakulteta "Mobilnost studenata"

- pažljivo pročitati pripadajuće članke (od 143. do 159.) Pravilnika o studijima i sustavu studiranja na EFST-u

- proučiti sadržaj mrežne stranice Kazan National Research Technical University i preliminarno odabrati kolegije do minimalno ukupno 20 ECTS bodova odgovarajuće razine studija (prediplomske ili diplomske) te ih naznačiti u prijavnom obrascu Natječaja,

- period boravka u prijavnom obrascu naznačiti prema podatku naznačenom u akademskom kalendaru institucije domaćin za a.g. 2021/2022.,

- na standardiziranom obrascu Fakulteta zatražiti odobrenje prijave za studentsku mobilnost i osobno ga dostaviti ERASMUS+ koordinatorici Fakulteta, Danijeli Coppola, zajedno s kompletiranom natječajnom dokumentacijom.

Kontakt osoba na instituciji domaćin je prof. Anna Svirina: AASvirin(na)kai.ru .

Nepotpuna i netočno popunjena natječajna dokumentacija bit će odbijena.

Za dodatne informacije i eventualne nejasnoće, nakon pažljivo proučenog naznačenog sadržaja, studenti se mogu obratiti ERASMUS+ koordinatorici Fakulteta, Danijeli Coppola, putem telefona: 021 430 706 ili emaila: dcoppola(na)efst.hr .

Uskočite u avanturu zvanu MOBILNOST!

Pokrenite se, studirajte, upoznajte, putujte, zabavljajte... širite vidike, životno se obogatite! 

Iskoristite priliku i provedite period studija u inozemstvu tijekom kojeg ćete steći nova znanja i vještine, testirati svoje sposobnosti života u novim uvjetima, putovati, upoznati nove ljude i kulture, zabaviti se. Mogućnosti su mnoge, a iskustvo provedeno na mobilnosti je neprocjenjivo. Izazovite se!