Novosti - Izdvojeno

Izdvojeno

Izdvojeno

Dva tima studenata predstavljala EFST na ovogodišnjem CFA Institute Research Challenge-u!

20. veljače 2024. | Izdvojeno, Razno
Dva tima studenata predstavljala EFST na ovogodišnjem CFA Institute Research Challenge-u!

Na četvrtom po redu finalu CFA Institute Research Challenge Croatia 2023/2024, koje se održalo 16. veljače 2024. godine u Hotelu International u Zagrebu, Ekonomski fakultet u Splitu predstavljala su čak dva tima.

Prof. dr. sc. Ana Rimac Smiljanić i mentor iz financijske industrije Marko Vindiš mentorirali su tim u kojem su sudjelovali studenti sveučilišnih diplomskih studija Poslovne ekonomije i Ekonomije i to: Niko Andrijašević, Toni Marasović, Ivan Marin i Borna Pelivan.

Izv. prof. dr. sc. Ana Kundid Novokmet i mentor iz financijske industrije Ivan Zovko mentorirali su tim studenata različitih godina sveučilišnog prijediplomskog i diplomskog studija Poslovne ekonomije, smjera Financijski menadžment u sljedećem sastavu: Hrvoje Grgat, Robert Jarčević, Blanka Kelava i Mia Rakuljić.

Čestitamo našim studentima na sudjelovanju u ovom prestižnom i zahtjevnom natjecanju te uspješno završenom projektu procjene vrijednosti zadane dionice s hrvatskog tržišta kapitala! Vjerujemo da će im na ovaj način stečena praktična znanja i ostvareni kontakti biti dragocjeni prilikom zapošljavanja u financijskom sektoru.

Ciljevi
  • Kvalitetno obrazovanje