Novosti - Izdvojeno

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni gospodarski forum ''Industrija u fokusu'' - četvrtak, 23. studenoga 2023. u 11 sati, SA

21. studenog 2023. | Izdvojeno, Razno, Događanja
Regionalni gospodarski forum ''Industrija u fokusu'' - četvrtak, 23. studenoga 2023. u 11 sati, SA

HGK - Županijska komora Split u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Splitu te Europskim dokumentacijskim centrom, koji djeluje pri našem fakultetu, pozivaju vas na Regionalni gospodarski forum ''Industrija u fokusu'', koji će se održati u četvrtak, 23. studenog 2023. s početkom u 11 sati u svečanom amfiteatru EFST-a.

Namjera je Foruma staviti naglasak na prerađivačku industriju i njeno mjesto u regionalnom gospodarstvu te potencijale industrijske tranzicije u skladu s industrijskom politikom EU, koje bi se približile i pojasnile sudionicima - kako članicama HGK, tako i donositeljima odluka na regionalnom nivou.

Na Forumu će izlagati v.d. voditeljica Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Andrea Čović Vidović, glavni ekonomist HGK Goran Šaravanja te prof. dr. sc. Željko Mrnjavac s Ekonomskog fakulteta u Splitu.

U okviru Foruma održat će se dva panela: ''Značaj industrije Splitsko-dalmatinske županije/Dalmacije/Jadranske Hrvatske'' i ''Naši potencijali u kontekstu europske industrijske politike''. U diskusiji će sudjelovati predstavnici industrijskih poduzeća i županijske razvojne agencije. Detalji u prilogu objave.

Sudjelovanje je besplatno, a zainteresirani svoje sudjelovanje trebaju prijaviti putem poveznice na Digitalnoj komori – https://digitalnakomora.hr/e-ucenje/edukacije/2204 ili na e-mail apuzic@hgk.hr najkasnije do 22. studenoga do 16 sati.

Ukoliko niste registrirani na Digitalnu komoru, registrirati se možete https://digitalnakomora.hr/korisnici/registracija , a upute za registraciju pronaći na linku https://hgk.hr/documents/korisnicke-upute-prijava-u-digitalnu-komoru5f10449b1ea96.pdf

Za sve informacije možete se obratiti Ana Mariji Puzić u Županijskoj komori Split, na tel. 021/321-139, odnosno na e-mail: apuzic@hgk.hr.

Ciljevi
  • Industrija, inovacije i infrastruktura
  • Održivi gradovi i zajednice
  • Partnerstvom do cilja

Dokumenti za preuzimanje