Novosti - Natječaji

Natječaji

Natječaji

Najava edukacija u ožujku kroz projekt Smart Youth!

21. ožujka 2023. | Izdvojeno, Razno, Događanja
Najava edukacija u ožujku kroz projekt Smart Youth!

U sklopu projekta Smart Youth u veljači održavamo edukacije iz područja pametna mobilnost kroz koje ćemo ugostiti stručnjake iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose primjeni IoT tehnologija i stvaranju pametnih gradova. Cilj projekta je da mladi postanu aktivni i „pametni“ građani, te da se što više mladih osoba uključi u kreiranje rješenja u domeni pametnih tehnologija i digitalizacije koji će doprinijeti razvoju lokalne infrastrukture i povećanju gospodarske aktivnosti.


U ožujku nas očekuju dvije edukacije:
1) “How Smart Mobility is Revolutionizing City of Dubrovnik", 23. ožujka s početkom u 14:00 h, edukaciju će održati Andrej Šarić Co-founder ENUM-a.
2) “Smart parking - Mobilnost u mirovanju” 28. ožujka početkom u 14:15h, edukaciju će održati Mirela Jurić iz tvrtke Parklio.

Prijaviti se možete OVDJE.

Edukacije se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja

Svi polaznici koji slušaju edukacije iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se od 1. lipnja 2022. do 31. svibnja 2023.

Ciljevi
  • Industrija, inovacije i infrastruktura
  • Održivi gradovi i zajednice
  • Očuvanje života na Zemlji
  • Kvalitetno obrazovanje