Novosti - Razno

Razno

Razno

06.prosinca 2021. - Održana konstituirajuća sjednica Gospodarskog savjeta

9. prosinca 2021. | Izdvojeno, Razno, Događanja
06.prosinca 2021. - Održana konstituirajuća sjednica Gospodarskog savjeta

Dana 06. prosinca 2021. godine održana je konstituirajuća sjednica Gospodarskog savjeta kojeg čine Zvonimir Akrap (OTP Grupa), Goran Batinić (Razvojna agencija Split), Nino Beneta (Molson Coors), Antonia Bralić (GoStudent), Meri Čizmić Kraljević (Interligo), Snježana Galić (Galić Tax Consulting), Sebastijan Ivanković (Tommy), Katija Klepo (AD Plastik), Igor Leben (Odien Group, Le Meridien Lav), Danilo Trebješanin (Locastic) i Velimir Vilović (CEMEX Hrvatska). Na održanoj sjednici, kao predsjednik Gospodarskog savjeta izabran je Zvonimir Akrap, a kao potpredsjednik Danilo Trebješanin.  

Nova Uprava Fakulteta, na čelu s Dekanom je predstavila i najavila planirane aktivnosti u kojima članovi Gospodarskog savjeta prepoznaju važnu ulogu. U raspravi u kojoj su sudjelovali svi članovi Gospodarskog savjeta i Uprave Fakulteta, definirana su očekivanja i pravci suradnje, a u svrhu daljnjeg jačanja uloge Fakulteta u društvu. Identificirano je nekoliko područja zajedničkih interesa, a koja će biti podloga za radne sjednice u 2022. godini. 

Zahvaljujemo članovima Gospodarskog savjeta na spremnosti da svojim znanjem i iskustvom doprinesu radu i uspjehu Fakulteta!