Novosti - Studij

Studij

Studij

EFST se uključio u program Coursera for Campus! Učite od najboljih i steknite vrijedne certifikate!

14. srpnja 2022. | Izdvojeno, Razno, Oglasi
EFST se uključio u program Coursera for Campus! Učite od najboljih i steknite vrijedne certifikate!

Ekonomski fakultet u Splitu je studentima osigurao priliku za besplatan pristup tečajevima za stjecanje novih znanja i vještina koje mogu doprinijeti uspješnijem uključivanju na tržište rada!

Coursera je svjetska platforma za učenje na daljinu, a u katalogu dostupnom Fakultetu se nudi otprilike 670 tečajeva o različitim temama koje su vrlo popularne i tražene kao što su: priprema za razgovor za posao, specifične financijske analize, internet marketing, vođenje projekata, web dizajn, analiza podataka i drugi. Sadržaji na Courseri su dostupni na engleskom jeziku.

Prednosti koje studenti mogu ostvariti kroz program Coursera for Campus su predstavljene na sljedeći način:

  • Access to Guided Projects, assessments, and quizzes

  • Verified certificates upon course completion

  • Mobile apps (iOS & Android) & offline access

  • Online support centre for students

  • Track learning hours and course completions

Pristup Coursera sustavu (Coursera for Campus) i katalogu s dostupnim tečajevima je moguć s korisničkim računom Fakulteta, na sljedeći način:

  1. Prvi korak pri registraciji je pristup poveznici https://www.coursera.org/programs/university-of-split-on-coursera-akg6m

  2. Potrebno je odabrati opciju Join koja se nalazi na plavoj traci s nazivom kataloga (pri vrhu stranice, s desne strane).

  3. Ako se prvi put pristupa platformi, potrebna je registracija (Sign Up) i to s e-mail adresom s domene efst.hr ili live.efst.hr, uz odabir nove lozinke - koja nije istovjetna onoj za AAI@edu korisnički račun.

  4. Potom je potrebno verificirati e-mail adresu ulaskom u sandučić pošte na efst.hr ili live.efst.hr.

  5. Povratkom na zaslon iz točke 3 ovdje opisanog postupka, ponovno se odabire opcija Join, nakon čega bi se trebao korisniku ponuditi katalog dostupnih tečajeva.


Iskoristite prilike koje Vam se nude!