Novosti - Sve novosti

Sve novosti

Gostujuće predavanje na temu: "Uloga Google Adsa u digitalnom oglašavanju"

11. svibnja 2023. | Izdvojeno, Razno, Događanja
Gostujuće predavanje na temu:  "Uloga Google Adsa u digitalnom oglašavanju"
U utorak, 16. 05. 2023. s početkom u 13:00 h u D11, u sklopu ciklusa gostujućih predavanja stručnjaka iz prakse, predavanje će održati gosp. Joško Buva, iz tvrtke SeeandHit.

Tema: "Uloga Google Adsa u digitalnom oglašavanju"

Google Ads su za veliki broj tvrtki jedan od najvažnijih oglašavačkih kanala u digitalnom svijetu. U sklopu predavanja gosp. Buva će iznijeti osnove ovog kanala te ulogu istih u digitalnoj strategiji. Uz navedeno, osvrnut će se i na rad u agencijskom svijetu te kako izgleda biti specijalist digitalnog marketinga ili Google Ads specijalist.

Gosp. Buva ima više od 15 godina iskustva u digitalnom marketingu (na klijentskoj i agencijskoj strani). Aktivno je vodio i(li) sudjelovao u osmišljavanju strategija većine klijenata splitskog SeekandHita gdje vodi odjel oglašavanja, tako da ima pozamašno iskustvo oglašavanja u raznim industrijama (travel, B2B, ecommerce, itd).

Predavanje je kao i uvijek otvoreno za javnost, a prisutni će imati priliku postavljati pitanja i razgovarati s gostom te saznati sve što ih zanima ''iz prve ruke''.


 
Ciljevi
Kvalitetno obrazovanje Partnerstvom do cilja