Novosti - Covid19

Covid19

EasyDNNNews

Gostujuće predavanje: „Angažman zaposlenika u multikulturalnom okruženju“, 09. svibnja 2024. u 08:15 sati u D2

30. travnja 2024. | Izdvojeno, Razno, Događanja
Gostujuće predavanje: „Angažman zaposlenika u multikulturalnom okruženju“, 09. svibnja 2024. u 08:15 sati u D2

Dragi studenti, drage studentice,

dobru praksu gostujućih predavanja ove akademske godine nastavljamo novim zanimljiv predavanjem iz područja Menadžmenta ljudskih resursa.

Današnji tržišni zahtjevi i mijenjajuća poslovna okolina donose mnoge potrebe i mogućnosti rada u međunarodnom okruženju. Jedna od takvih tvrtki je i globalna tvrtka Emovis, koja posluje u različitim zemljama, njegujući inkluzivno radno okruženje, gdje različite kulturne perspektive doprinose inovativnim rješenjima i kvalitetnijim poslovnim odlukama.

U organizaciji Centra za razvoj karijera, u četvrtak, 09. svibnja 2024. u 08:15 sati u D2 pridružite nam se na zanimljivom predavanju “Angažman zaposlenika u multikulturalnom okruženju“ koje će održati gospođa Sonja Čuljak, voditeljica ljudskih resursa Emovis Croatia, koja će vas temeljem svog dugogodišnjeg radnog iskustva, uvesti u svijet međunarodne komunikacije i upravljanja ljudskim resursima s ciljem učinkovitog upravljanja i iskorištavanja kulturne raznolikosti te povećanja radnog angažmana zaposlenika.

Dođite i poslušajte, možda upravo takve prilike čekaju na vas u budućnosti!

Prijavite se za sudjelovanje putem linka: https://forms.microsoft.com/e/uUt9VEnqxM

Ciljevi
  • Kvalitetno obrazovanje