Novosti - Covid19

Covid19

EasyDNNNews

Gostuju─çe predavanje: "Humor in Marketing & Digital Applications" (06.05.,11:00, Zoom)

24. travnja 2024. | Izdvojeno, Razno, Doga─Ĺanja
Gostuju─çe predavanje: "Humor in Marketing & Digital Applications" (06.05.,11:00, Zoom)

­čĹëU ponedjeljak, 06.05.2024. (11:00 h) u sklopu ciklusa gostuju─çih predavanja pod nazivom “Iz znanstvenog kuta”, gostuju─çe predavanje ─çe odr┼żati prof. Hye Jin Yoon, izvanredna profesorica na Sveu─Źili┼ítu u Georgiji (University of Georgia, USA).

Tema predavanja: "Humor in Marketing & Digital Applications"

Predavanje ─çe se odr┼żati na Zoomu: https://zoom.us/j/8250103447

Hye Jin Yoon je izvanredna profesorica na Odjelu za ogla┼íavanje i odnose s javno┼í─çu na Sveu─Źili┼ítu u Georgiji. Njezini glavni istra┼żiva─Źki interesi su humor i neuskla─Ĺena komunikacija u podru─Źju zdravlja, ekologije i odr┼żivosti u digitalnim i interaktivnim medijima. Objavila je preko 50 ─Źlanaka u recenziranim ─Źasopisima poput Journal of Advertising, Journal of Business Research i International Journal of Advertising. Priznata je zbog produktivnosti istra┼żivanja u podru─Źju ogla┼íavanja u ─Źasopisima poput Journal of Advertising i Journal of Business Research. Suradnica je u uredni┼ítvu ─Źasopisa Journal of Advertising te potpredsjednica Ameri─Źke akademije za ogla┼íavanje za razdoblje 2023. - 2024.

­čĹëPredavanje je otvoreno za javnost, a prisutni ─çe imati priliku postavljati pitanja i razgovarati s gostom te saznati sve ┼íto ih zanima iz prve ruke.

Ciljevi
  • Kvalitetno obrazovanje