Novosti - Industrija, inovacije i infrastruktura

Industrija, inovacije i infrastruktura

EasyDNNNews

Hack4Split 2024: Prilika za studente da unaprijede lokalnu zajednicu

13. ožujka 2024. | Izdvojeno, Razno, Događanja
Hack4Split 2024: Prilika za studente da unaprijede lokalnu zajednicu

Sedmo izdanje Hack4Split hackathona održat će se 16. i 17. ožujka 2024. u Spinit inkubatoru. Ovo dvodnevno natjecanje pruža zainteresiranim studentima priliku da se pridruže pozitivnoj promjeni u našoj lokalnoj zajednici.

Na Hack4Split-u, svatko tko vjeruje da može doprinijeti rješavanju društvenih problema je dobrodošao. Bez obzira na obrazovanje, zanimanje ili godine, spremnost na timski rad i stručnost su ono što je bitno. Dakle, pripremite svoja prijenosna računala, pametne telefone i punjače, jer uz dozu entuzijazma za rad i učenje, vi ste spremni za sudjelovanje!

Prije samog početka Hack4Split-a, u petak (15.03.), održat će se kratka edukacija na Ekonomskom fakultetu koja će natjecatelje pripremiti za sljedeća dva dana. Nakon toga, bit će organiziran pub kviz samo za natjecatelje, gdje će imati priliku družiti se, upoznati svoje timove i uživati u opuštenoj atmosferi prije početka natjecanja.

U subotu ujutro natjecatelji će krenuti s kreiranjem svog rješenja. Subota će biti ispunjena kreativnim brainstormingom, konzultacijama s mentorima iz raznih industrija te radom. Kako bi osigurali energiju kroz cijelo natjecanje, pobrinut ćemo se za hranu i piće!

Nedjelja je završni dan hackathona, a prije same prezentacije ideja, trenerica za javne nastupe, Pinija Poljaković, pripremit će natjecatelje za prezentaciju njihovih ideja. Natjecanje završava prezentacijom ideja te proglašenje najboljih timova uz dodjelu preko 10 nagrada.

Hack4Split nije samo prilika za stvaranje inovativnih rješenja, već i za stvaranje dugoročnih prijateljstava i profesionalnih veza. Sudjelovanje je besplatno, a iskustvo neprocjenjivo. PRIJAVITE se do 14.03. i budite dio tima koji će oblikovati budućnost naše zajednice!

Za više informacija posjetite: https://spi.efst.hr/hack4split/ ili nas pronađite na Instagramu @spi_split

Ciljevi
  • Industrija, inovacije i infrastruktura
  • Održivi gradovi i zajednice
  • Partnerstvom do cilja
  • Kvalitetno obrazovanje