Novosti - Natječaji

Natječaji

Natječaji

Poziv brucošima: Prijava dolaska na Orijentacijski dan za studente 1. godine preddiplomskih studija

15. rujna 2021. | Upisi, Studij, Covid19 info, Izdvojeno
Poziv brucošima: Prijava dolaska na Orijentacijski dan za studente 1. godine preddiplomskih studija

Dragi brucoši,

Kako bi Vas upoznali s našom institucijom, profesorima, stručnim službama i mogućnostima koje Vam Ekonomski fakultet u Splitu pruža, ali ujedno i skrenuli pozornost na važne detalje vezane uz studiranje, za Vas smo pripremili niz događanja pod zajedničkim nazivom „Orijentacijski dan“.  

Planirana događanja u sklopu Orijentacijskog dana za studente prve godine preddiplomskih studija održat će se UŽIVO na Fakultetu u petak, 1. listopada 2021. godine. i to prema sljedećem rasporedu:

  • Za studente prve godine preddiplomskih sveučilišnih studija s početkom u 9:00 h u Velikom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Splitu.
     
  • Za studente prve godine preddiplomskih stručnih studija s početkom u 13:00 h u Velikom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Splitu.


S obzirom da su i dalje na snazi određene epidemiološke mjere vezane za Covid-19 pandemiju, sva događanja na Fakultetu moraju biti organizirana u skladu sa preporukama nadležnih službi.  Kako bi, imajući na umu prije svega sigurnost svih sudionika, efikasno organizirali Orijentacijski dan koji je predviđen „uživo“ na Fakultetu, nužno je da putem obrasca na linku prijavite svoj dolazak i sudjelovanje. Rok za prijavu je utorak, 21. rujna 2021. godine do 12:00 h.  

U skladu s važećim preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, prisutnost na svim događanjima Orijentacijskog dana UŽIVO na fakultetu moguća je isključivo uz predočenje digitalne COVID potvrde ili predočenjem nalaza pozitivnog PCR testa unazad 11 dana do 9 mjeseci ili liječničke potvrde o preboljenju ili cijepljenju. Nakon prijave sudjelovanja zaprimit ćete e-mail sa svim detaljima i rasporedom planiranih događanja.

Studenti koji nemaju jedan od navedenih dokumenata, neće biti u mogućnosti prisustvovati događanjima Orijentacijskog dana „uživo“ na Fakultetu no moći će snimku događanja naknadno pogledati online, putem dostupnih digitalnih alata. Nakon objave, Fakultet će studentima dostaviti e-mail s uputama kako pristupiti snimci događanja.