Novosti - Razno

Razno

Razno

Gostujuće predavanje: “Desired hours worked over the business cycle: Stylised facts for European countries” (zoom, 22.11., 14:00h)

7. studenog 2023. | Izdvojeno, Razno, Događanja
Gostujuće predavanje: “Desired hours worked over the business cycle: Stylised facts for European countries” (zoom, 22.11., 14:00h)

U ciklusu gostujućih predavanja renomiranih, međunarodno priznatih znanstvenika pod nazivom “Iz znanstvenog kuta”, gostujuće predavanje će održati prof. Dora Tuda, Research Officer na ESRI-u (The Economic and Social Research Institute). S obzirom na iznimno iskustvo u publiciranju utjecajnih znanstvenih i stručnih radova prof. Tude, očekujemo uspješnu razmjenu iskustava i raspravu o aktualnim i standardnim praksama koje treba slijediti, a koje će biti iznimno zanimljive mlađim istraživačima.

Gostujuće predavanje na temu “Desired hours worked over the business cycle: Stylised facts for European countries”, će se održati u srijedu, 22. studenoga 2023., na zoomu s početkom u 14:00 h. Svoje sudjelovanje možete prijaviti do 21. studenog 2023. godine putem poveznice.

Profesorica Tuda je istraživač na Institutu za ekonomska i društvena istraživanja u Dublinu te profesorica na Odjelu za ekonomiju na Trinity Collegeu u Dublinu. U fokusu njezinih istraživačkih interesa su ekonomija rada, javna politika te nejednakost. Cijeli životopis dostupan je na poveznici.

Zoom podaci:

Ciljevi
  • Kvalitetno obrazovanje