Novosti - Sve novosti

Sve novosti

Istraživanje o budućnosti prekogranične suradnje za građane

29. svibnja 2024. | Izdvojeno, Razno
Istraživanje o budućnosti prekogranične suradnje za građane

U sklopu Interreg IPA Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2021 – 2027 programa prekogranične suradnje provodi se istraživanje o budućnosti prekogranične suradnje za građane. Cilj je otkriti koje su najveće prepreke za suradnju, na kojim temama je suradnja najpotrebnija ili koje novitete bi željeli vidjeti u budućnosti.

Anketi možete pristupiti putem: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxfst8e2C_3efv_qOC8Hgsexx_nDSNNirGt0RswegMVREU0g/viewform

Anketu možete ispuniti do 30. rujna 2024.

Inače, Interreg VI-A IPA Program Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2021 – 2027 je program prekogranične suradnje u okviru Europske teritorijalne suradnje i dio je europske kohezijske politike. Program osigurava financiranje i podršku projektima povezivanjem pograničnih regija Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Projekti podržani Programom bave se različitim izazovima u područjima kao što su istraživanje i inovacije, konkurentnost malih i srednjih poduzeća, energetska učinkovitost i prilagodbe klimatskim promjenama, kružno gospodarstvo, zdravstvene usluge te održivi turizam i kultura, što zahtijeva koordinirane napore i inovativna rješenja.

Ciljevi