Doktorski studij - O doktorskom studiju

O doktorskom studiju

Enter Title

Doktorski studij Ekonomije i poslovne ekonomije namijenjen je polaznicima koji traže specifična znanja potrebna za razvoj akademske karijere na visokim učilištima, te analitičarima i konzultantima u različitim poslovnim subjektima i javnim ustanovama.

Polaznici našeg studija su članovi vrhovnog i srednjeg menadžmenta najvećih hrvatskih tvrtki, gospodarstvenici i menadžeri iz sektora malih i srednjih poduzeća, zaposlenici ministarstava i drugih tijela javne i državne uprave, voditelji organizacija civilnog društva i neprofitnog sektora te mladi znanstvenici s ostalih visokoškolskih i znanstvenih ustanova iz Republike Hrvatske i šire.

Svi naši polaznici posjeduju visoku razinu ekonomskih znanja koju su stekli svojim dugogodišnjim radom u praksi. Štoviše, dugogodišnje iskustvo u organizaciji i izvođenju programa doktorskog studija nam ukazuje kako naši polaznici imaju jedinstvenu kombinaciju znanja, kreativnosti, motivacije potrebnu za razvoj znanstveno-istraživačkih kompetencija koja im omogućava da postanu lideri u području ekonomske misli u Republici Hrvatskoj i šire.