Doktorski studij - O doktorskom studiju

O doktorskom studiju

Enter Title

Poslijediplomski sveučilišni studij Ekonomije i poslovne ekonomije (Doktorski studij) namijenjen je polaznicima koji traže specifična znanja potrebna za razvoj akademske karijere na visokim učilištima, te analitičarima i konzultantima u različitim poslovnim subjektima i javnim ustanovama.

Od travnja 2006. godine kada je pokrenut, program Poslijediplomskog sveučilišnog studija Ekonomije i poslovne ekonomije Ekonomskog fakulteta u Splitu je udomio polaznike iz Republike Hrvatske te susjedne Bosne i Hercegovine. 

Polaznici našeg studija su članovi vrhovnog i srednjeg menadžmenta najvećih hrvatskih tvrtki, gospodarstvenici i menadžeri iz sektora malih i srednjih poduzeća, zaposlenici ministarstava i drugih tijela javne i državne uprave, voditelji organizacija civilnog društva i neprofitnog sektora te mladi znanstvenici s ostalih visokoškolskih i znanstvenih ustanova iz Republike Hrvatske i susjedne Bosne i Hercegovine.

Svi naši polaznici posjeduju visoku razinu ekonomskih znanja koju su stekli svojim dugogodišnjim radom u praksi. Štoviše, dugogodišnje iskustvo u organizaciji i izvođenju programa poslijediplomskog sveučilišnog studija nam ukazuje kako naši polaznici imaju jedinstvenu kombinaciju znanja, kreativnosti, motivacije koja je potrebna za razvoj znanstveno-istraživačkih kompetencija koja će im omogućiti da postanu lideri u području ekonomske misli u Republici Hrvatskoj i šire.

Trenutno na programu Poslijediplomskog sveučilišnog studija Ekonomije i poslovne ekonomije Ekonomskog fakulteta u Splitu studira 93 aktivnih studenata.