Centar za poslijediplomske studije

Menadžment zdravstvenih organizacija
Sveučilišni specijalistički studij Ekonomskog i Medicinskog fakulteta, Sveučilišta u Splitu
 

Dobro došli i hvala Vam na interesu za naš novi studiju. Upisom na ovaj studij postavljate temelj za napredovanje u karijeri i ostvarivanje konkurentne prednosti na tržištu rada.

Bilo da želite nadograditi svoje profesionalne kvalifikacije, proširiti svoje znanje u ovom specijalističkom području ili nastaviti slijediti svoj profesionalni put, ovaj Vam poslijediplomski studij to omogućuje upoznajući vas s novim idejama i suvremenim načinima razmišljanja u domeni upravljanja zdravstvenim organizacijama.

Cilj ovoga studijskog programa je postojeće i buduće upravljačke kadrove obučiti efikasnom upravljanju u zdravstvenim organizacijama u uvjetima složenog poslovnog okruženja te im prikazati brojne menadžerske procese koje je moguće implementirati u poslovne sustave, poput planiranja, organiziranja, kadroviranja, vođenja i kontroliranja poslovanja.

Atraktivnost studijskog programa temelji se na educiranju svih zaposlenika u zdravstvenom sektoru i ostalih kojima ovo područje obrazovanja predstavlja profesionalni razvoj, ostvarivanje visoke razine povezanosti teorijskog znanja i praktičnog pristupa te osiguranje samostalnosti u primjeni menadžerskih vještina u zdravstvu.

Stoga upišite ovaj studij i postanite zdravstveni lider budućnosti!