Centar za poslijediplomske studije

Poslovna ekonomija
Sveučilišni specijalistički studij

 

Dobro došli na stranice Sveučilišnog specijalističkog studija Poslovna ekonomija. Odabirom i upisom ovog studijskog programa ostvarujete pretpostavke za stjecanje upravljačkih znanja potrebnih za zauzimanje vodećih pozicija u poslovnim organizacijama.

Suvremeni poslovni ambijent nameće potrebu kvalitetnog obrazovanja i cjeloživotnog učenja za sve one koji žele napredovati u karijeri i osnažiti svoj liderski potencijal, promijeniti karijerni put ili pokrenuti vlastiti posao.

Sveučilišni specijalistički studij Poslovna ekonomija nudi cjelovitu specijalističku edukaciju iz područja poslovne ekonomije koja je jednako prikladna za kandidate s ekonomskim i neekonomskim primarnim područjem obrazovanja. Studij se izvodi kroz tri semestra, a izvođenje nastave prilagođeno je zaposlenim studentima.

Nudimo vam napredne specijalizacije koje se fokusiraju na poslovna područja Menadžment, Marketing, Financijski menadžment, Računovodstvo, Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu između kojih možete odabrati sukladno vašim interesima ili potrebama vaših poslodavaca.

Studij je do sada uspješno završio veliki broj polaznika, a vas pozivamo da prepoznate potencijalne benefite stjecanja naprednih poslovnih znanja i umrežavanja te nam se pridružite na Sveučilišnom specijalističkom studiju Poslovne ekonomije.