Novosti - Natječaji

Natječaji

Natječaji

Poziv: Procjena razine poduzetničkih i upravljačkih kompetencija studenata - anketiranje

16. veljače 2021. | Izdvojeno

Poštovani studenti,

Pozivamo vas - studente završnih godina diplomskoga studija - da se popunjavanjem anketnoga upitnika uključite i time doprinesete istraživanju razvoja poduzetničkih i upravljačkih kompetencija na visokoškolskim ustanovama u Hrvatskoj.

 

Anketnom upitniku možete pristupiti klikom na link: https://forms.gle/Q3vuYVtaHT6r3s77A

 

Istraživanje se provodi u sklopu EU projekta IZVRSNOST I UČINKOVITOST U VISOKOM OBRAZOVANJU U POLJU EKONOMIJE (E4), a ima za cilj procijeniti stupanj poduzetničkih i upravljačkih kompetencija studenata završne godine diplomskih/integriranih studija.

Upitnik je u potpunosti anoniman, a zaštita podataka zajamčena je prema Općoj uredbi o zaštiti podataka GDPR 2016/679. Nemogućnost povezivanja odgovora sa ispitanikom osigurano je u svim fazama provođenja ispitivanja, kako tijekom prikupljanja podataka, tako i tijekom obrade podataka i analize rezultata. Podaci prikupljeni putem upitnika koristit će se isključivo za analizu i interpretaciju rezultata istraživanja o razini poduzetničkih i upravljačkih kompetencija studenata. Za ispunjavanje upitnika potrebno je 10 minuta.

U slučaju dodatnih pitanja obratite se mailom: ljnajev@efst.hr  ili vskokic@efst.hr

 

Unaprijed zahvaljujemo na sudjelovanju.