Novosti - Izdvojeno

Izdvojeno

Izdvojeno

Dan stručne prakse i Tvoj poslodavac - 07.09.2023.

17. srpnja 2023. | Izdvojeno, Razno, Događanja
Dan stručne prakse i Tvoj poslodavac - 07.09.2023.

Poštovani studenti,

pozivamo vas na Dan stručne prakse* i događaj Tvoj poslodavac koji će se održati u četvrtak, 07. rujna 2023. u vremenu od 11,00 - 14,00 sati na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Na Danu stručne prakse imat ćete mogućnost upoznati i odabrati prihvatne organizacije za Stručnu praksu, dobiti informacije o radnim zadacima koji vas očekuju na praksi, saznati okvirno vrijeme prakse te predati poslodavcima svoje životopise. Također, sukladno važećem Pravilniku o stručnoj praksi, sudjelovanje na Danu stručne prakse se dodatno boduje u selekcijskom postupku za upis Stručne prakse.

Isti dan održat će se i događaj Tvoj poslodavac, u sklopu kojega možete saznati informacije o poslodavcima, pitati ih o otvorenim natječajima za slobodna radna mjesta i razvoju karijere, sudjelovati u grupnom radu na radionicama, kao i dogovoriti studijske posjete poslodavcima.

Svoje sudjelovanje na navedenim događajima možete prijaviti putem: https://forms.office.com/e/5cwsTLw69i

Sve informacije o stručnoj praksi fakulteta dostupne su na sljedećoj poveznici.

Iskoristite priliku!

 

*Napomena: Prijava se odnosi na studente koji u akademskoj godini 2023./24. planiraju upisati zadnju godinu svog studijskog programa (3. godina svih prijediplomskih studija i 2. godina svih diplomskih studija).

Ciljevi
  • Partnerstvom do cilja
  • Kvalitetno obrazovanje