Novosti - Izdvojeno

Izdvojeno

Izdvojeno

University Trading Tournament

7. travnja 2021. | Izdvojeno
University Trading Tournament

Financijski klub poziva na već tradicionalno studentsko natjecanje u trgovanju vrijednosnim papirima University Trading Tournament - UTT.
Natjecanje se održava već šestu godinu te pruža natjecateljima realan doživljaj trgovanja vrijednosnim papirima na virtualnoj burzi putem platforme Metatrader4 koju koriste profesionalni brokeri. 

UTT je projekt pokrenut od strane Financijskog kluba s ciljem povećanja financijske pismenosti te svijesti studenata o načinima funkcioniranja financijskih tržišta.

Tijekom natjecanja sudionici će se kroz online predavanja i trgovanje na virtualnoj burzi upoznati s osnovama tehničke, fundamentalne i investicijske analize, funkcioniranjem financijskih tržišta, načinima trgovanja vrijednosnim papirima te će moći iskušati ta znanja u praksi. 

U razdoblju od 06.04. do 09.04. pripremljena su edukativna predavanja koja će Vas upoznati s osnovama tehničke, fundamentalne i investicijske analize, funkcioniranjem financijskih tržišta i načinima trgovanja vrijednosnim papirima.

Ukoliko se želite okušati u tradingu i izbrusiti svoje vještine u trgovanju vrijednosnim papirima bez da preuzimate stvarni rizik, prijave su otvorene te traju do 11. travnja.
Prijaviti se možete klikom na link:
https://forms.gle/8qB27Ty31jkLcVgBA 

Natjecanje traje od 12. travnja do 7. svibnja i sastoji se od 4 runde od kojih svaka traje po tjedan dana te tijekom sve 4 runde natjecatelji imaju priliku osvojiti brojne nagrade.

Za više informacija posjetite naš web i društvene mreže:
http://finance.hr/tournament/
https://www.instagram.com/university_trading_tournament/
https://www.facebook.com/UniversityTradin