Novosti - Javna nabava

Javna nabava

Javna nabava

Poziv na dvodnevnu konferenciju na temu: "Euro u Hrvatskoj" - 20. i 21. lipnja 2022.

15. lipnja 2022. | Izdvojeno, Razno, Događanja
Poziv na dvodnevnu konferenciju na temu: "Euro u Hrvatskoj" - 20. i 21. lipnja 2022.

• EURO U HRVATSKOJ • 

Jedna od aktualnih tema nekoliko godina unazad, a pogotovo u posljednjih pola godine je upravo uvođenje eura u Hrvatskoj. Tijekom vremena pojavilo se puno stručnjaka različitih mišljenja, neki podržavaju uvođenje, a neki pak ne. 

Kako bi više približili cijeli proces i sam pojam eura na našem tržištu, Financijski klub Split organizirao je dvodnevnu konferenciju na temu „Euro u Hrvatskoj“ koja će se održati na Ekonomskom fakultetu u Splitu u Svečanom amfiteatru. 

- Prvo predavanje (20.06.2022. u 16:00h) održat će ekonomska savjetnica pri Europskoj komisiji gđa. Hana Huzjak, a tema predavanja je „Euro kao zajednička valuta“. Sljedeće predavanje na temu „Euro u Hrvatskoj“ predvodit će izv. prof. dr. sc. Josip Visković. Posljednje predavanje pripalo je g. Ivanu Dražeiću, predstavniku InterCapital-a te člana CFA, a tema je usmjerena na“ Utjecaj uvođenja eura na tržište kapitala". 

- Drugog dana konferencije planirana je panel rasprava na temu Euro u Hrvatskoj. S obzirom na sveprisutne „za“ i „protiv“ konstatacije stvorila su se različita mišljenja o ovoj temi. Stoga, dana 21.06.2022. s početkom u 16:00 h na Ekonomskom fakultetu u Svečanom amfitetaru, Financijski klub Split organizira panel raspravu. Sudionici su g. Velimir Šonje, g. Nikola Mikša te g. Michael Faulend. Moderator panela bit će izv.prof.dr.sc. Vladimir Šimić s Ekonomskog fakulteta u Splitu.

Zagarantiran je dobar i edukativan sadržaj posebno s naznakom na aktualnost teme.

Svi sudionici prisustvovanjem dobivaju certifikat te bodove za Erasmus❗️

Za sudjelovanje na konferenciji možete se prijaviti putem linka: https://lnkd.in/eBj3atiC

Vidimo se! 😁💥