Novosti - Javna nabava

Javna nabava

Javna nabava

U vezi s praksom: Liderstvo u nabavi

24. svibnja 2021. | Studij, Događanja
U vezi s praksom: Liderstvo u nabavi

U ciklusu gostovanja stručnjaka iz prakse u goste nam dolazi Vesna Jungić – vlasnica i CEO u PBP, Procurement Business Partner za pružanje savjetovnih usluga u poslovanju.

Magistra ekonomije, savjetodavna terapeutkinja iz NLPt, edukatorica za treninge poslovnih sadržaja kao i iz područja socijalnih vještina, menadžerskih vještina, motiviranja, utjecanja, vođenja i inspiriranja timova, s dugogodišnjim iskustvom na menadžerskim pozicijama, većinom vođenja nabavnih timova, u vodećim tvrtkama u Hrvatskoj i inozemstvu održat će predavanje na temu „Liderstvo u nabavi“.

Unaprijeđivanje nabavne struke je njezina velika strast pa je s grupom entuzijasta osnovala Hrvatsku udrugu za nabavnu djelatnost (www.hund.hr) i već 17 godina pruža podršku u razmjeni znanja među nabavnim profesionalcima u regiji. Danas je član uprave HUND-a i članica udruga HANLP (Hrvatska asocijacija za NLP), LOGOS i HCELA (Hrvatski centar za logoterapiju i egzistencijalnu analizu).

Svoje znanje i iskustvo podijelit će s nama u srijedu, 26. svibnja 2021. godine s počekom u 16 h. Kao i uvijek, predavanje je otvoreno za javnost.  Sudionici će, naravno, imati priliku postavljati pitanja te saznati sve što ih zanima “iz prve ruke”. Iskoristite, stoga, prilike koje Vam se nude!

Zoom podaci:     
Meeting ID: 830 077 9898
Password: 760433