Novosti - Razno

Razno

Razno

55. tradicionalno jesensko savjetovanje „Računovodstvo, revizija i porezi u praksi“

20. rujna 2021. | Izdvojeno, Događanja
55. tradicionalno jesensko savjetovanje „Računovodstvo, revizija i porezi u praksi“

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Split organizira 55. tradicionalno jesensko savjetovanje „Računovodstvo, revizija i porezi u praksi“ koje će se održati u Brelima od 21. do 23. listopada 2021. Naši vrijedni članovi Katedre za računovodstvo i reviziju i ove godine sudjeluju u Programskom i organizacijskom odboru te su ujedno i predavači na Savjetovanju.

Ovogodišnje Savjetovanje sastoji se od trodnevne aktivnosti gdje bi sudionici trebali dobiti uvid u sljedeća područja računovodstva, revizije i poreza: državne potpore, mjerenje profitabilnosti, računovodstvena pismenost, najčešće pogreške otkrivenih revizijom financijskih izvještaja, model tri linije, promjene u izvještavanju, kao i promjene u MSFI-ima i HSFI-ima, računovodstveni i porezni trendovi kriptovaluta i poreznih nomada, ustroj zaklada, pranje novca, računovodstvo troškova kvalitete te plavo računovodstvo.  

Predavači i moderatori rasprava na Savjetovanju su: stručnjaci iz prakse (UHY HB EKONOM d.o.o., International Medical Corps-Split, PricewaterhouseCoopers d.o.o. Zagreb, Ministarstvo financija: Porezna uprava Split), porezni savjetnici, predstavnici Hrvatske revizorske komore te Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika Zagreb, kao i profesori Ekonomskog fakulteta u Splitu, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Sveučilišnog odjela za stručne studije Split, Pravnog fakulteta u Splitu te Ekonomske i upravne škole Split.
Ovogodišnje Savjetovanje tradicionalno organizacijski podržava Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika Zagreb, kao i Ministarstvo financija koje je ovlaštenim revizorima omogućilo sedam bodova u sklopu stalnog stručnog usavršavanja.

Navedena suradnja Katedre za računovodstvo i reviziju Ekonomskog fakulteta u Splitu sa stručnjacima iz prakse, trgovačkim društvima, udrugama, kao i regulatorima temelj je misije našeg Fakulteta kroz njegu društveno odgovornog ponašanja, stručnog rada na dobrobit zaposlenika, gospodarstva i društva u cjelini.

Radujemo se novom susretu i izazovima u Brelima.
Detaljne informacije, kao i program Savjetovanja nalaze se u prilogu.

Dokumenti za preuzimanje