Novosti - Razno

Razno

Razno

Tourism Talks: Prodaja kapaciteta novootvorenog resorta u vrijeme pandemije

6. svibnja 2021. | Studij, Događanja
Tourism Talks: Prodaja kapaciteta novootvorenog resorta u vrijeme pandemije

Ima li aktualnije teme od naslova ovog gostujućeg predavanja? Direktno iz usta stručnjaka iz prakse. S nestrpljenjem očekujemo ovo gostovanje. Predavanje je organizirano u sklopu redovite nastave predmeta „Prodaja i recepcijsko poslovanje“, no vjerujemo da će biti  zanimljivo i široj publici!
Označite stoga svoje kalendare za ponedjeljak, 10. svibnja 2021. godine, s početkom u 15.15 h, kada nam u goste (virtualnim putem) stiže Jelena Bilić Režić, Brand Ambassador/Sales Manager, Maslina Resort 5*, Stari Grad, Hvar. Iskoristite sve prilike koje vam se nude!
Naziv predavanja: Prodaja kapaciteta novootvorenog resorta u vrijeme pandemije

Zoom ID: 830 077 9898
Zoom code: 760433


Jelena Bilić Režić rođena je u Splitu, dok je u Zagrebu završila Ekonomski fakultet, smjer turizam i stekla zvanje diplomiranog ekonomista. Bogato iskustvo u turističkom sektoru stjecala je od 2005. godine radeći u turističkoj agenciji te za  renomirane hotelske kuće kao što su Sunčani Hvar i Radisson Blu Resort (Dubrovački vrtovi sunca). Karijeru nastavlja kao direktorica Turističke zajednice Grada Sinja, a zatim i direktorice Predstavništva HTZ-a u Češkoj od 2015. do 2019. godine. Želja za povratkom u hotelijerstvo vratila ju je u Hrvatsku gdje radi kao Brand Ambassador/Sales Manager u novootvorenom hotelu Maslina Resort 5*, koji je ponosni član Relais & Chateaux afilijacije.