Novosti - Sve novosti

Sve novosti

EasyDNNNews

ILIJA BRAJKOVIĆ, KONTRA AGENCY – “CONTENT MARKETING”

8. studenog 2021. | Izdvojeno, Događanja

U utorak, 9. studenog s početkom u 17:00h edukaciju na temu Content marketinga održati će Ilija Brajković iz Kontra agencije.

Ilija Brajković je godinama aktivan na internetskoj sceni, a posljednjih deset godina se aktivno posvetio digitalnom marketingu. Partner je u digitalnoj agenciji Kontra, gdje se brine za strateške kampanje i ključne klijente, te pazi da svi klijenti dobiju #FirstClassExperience po čemu je Kontra i poznata. Neki od klijenata s kojima je surađivao uključuju Microsoft Hrvatska, Turističku zajednicu Grada Zagreba, ZOOCITY, Daikin i Pernod Ricard. Redoviti je predavač na mnogim konferencijama i seminarima u zemlji i inozemstvu, uvijek među najbolje ocjenjenim predavačima. Polaznici njegovih seminara i predavanja odlaze kući razmišljajući "uf, kako to do sada nismo radili, jedva čekam sve to početi primjenjivati".

Edukacija se održava preko Zoom platforme, a prijaviti se možeš preko poveznice.

Predavanje se održava u sklopu Svjetskog tjedna poduzetništva.

Svi polaznici koji prođu edukacije iz određenog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).