Za maturante - Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Enter Title

U ponedjeljak, 02. svibnja 2022. godine dođi na Ekonomski fakultet u Splitu (Cvite Fiskovića 5 - Kampus) na Dan otvorenih vrata i istraži što ti sve nudimo. Bit će živo i zanimljivo.

POGRAM DOGAĐANJA ZA DAN OTVORENIH VRATA

11:00 - 16:00 h - Obiđi štandove u auli i saznaj sve zanimljivosti koje ti nudimo. Sneak peak:

  • Infokutak - saznaj sve o upisima i studijskim programima. Kolege iz referade su tu za sva tvoja pitanja!
  • Mobilnost tijekom studija: ERASMUS+ studiranje ili stručna praksa u inozemstvu
  • Studentski poduzetnički inkubator - Želiš ideju pretvoriti u posao? Ovo je mjesto za start!
  • Centar za društveno korisno učenje - Saznaj kako doprinijeti razvoju zajednice kroz korištenje znanja stečenih na fakultetu u praksi.
  • Studentske udruge - upoznaj kolege koji djeluju kroz studentske udruge. Možda te zainteresiraju teme.

12:00 - Okrugli stol: Zašto sam odabrao ekonomiju i gdje me to odvelo?

  • Iz prve ruke saznaj iskustva EFST diplomiranih studenata. Iznenadit ćeš se o širini karijernih puteva gdje te sve studij ekonomije može odvesti. Vidimo se u Velikom amfiteatru u 12 h!

12:00 - 16:00 h - Dan karijera

  • Upoznaj neke od tvrtki s kojima EFST surađuje i informiraj se o mogućnostima stručne prakse i/ili zaposlenja tijekom ili nakon studija. Za detalje klini OVDJE.

14:00 h - Đir po fakultetu

  • Ispuni prijavnicu i priključi se grupi koju će EFST studenti provesti po Fakultetu i upoznati vas sa svim sadržajima. Detalji na linku.

14:30 h - Ekonomski talk show

  • Upoznaj  neke od profesora našeg Fakulteta koji će te kroz zabavan način upoznati sa nekim od mogućnosti koje ti ekonomija pruža. Događaj će biti u auli između Malog amfiteatra i dvorane D1. Ma ne brini, lako ćeš nas pronaći. Prati zeleni tepih!

Ne zaboravi se prijaviti za akciju "Postani student na jedan dan"! Ispuni prijavnicu, sudjeluj na nastavi odabranog predmeta i iskusi iz prve ruke kako je to studirati na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Prijave su otvorene do 02.05.2022. do 23:55 h. Za detalje o akciji Postani student na jedan dan klikni na LINK.

Sve što ti nudimo za Dan otvorenih vrata pročitaj u LETKU događanja. 

A dok čekaš ponedjeljak, riješi KVIZ i saznaj koji je studij najbolji za tebe i pripremi pitanja na koja ćemo ti rado odgovoriti.