Za maturante - Postani student na jedan dan

Postani student na jedan dan

Enter Title

 

Provjeri kako izgleda nastava na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Ovaj put ti nudimo dva predmeta (kolegija): Organizacija turizma i Marketinška komunikacija. Možeš odabrati samo jedan, a možeš i oba. Svakako ti sugeriramo da iskoristiš sve što ti nudimo.
Baci sneak peak - sigurni smo da nakon iskustva iz prve ruke više nećeš imati dilema.

A evo i par detalja o kolegijima na koja se prijavljuješ:

ORGANIZACIJA TURIZMA

  • Datum: utorak, 03.05.2022.
  • Vrijeme: 13:15 - 14:45 h
  • Mjesto: Veliki amfiteatar (aula, 1. kat)
  • Kratak opis: Koja je uloga putničkih agencija u razvoju turizma? Zašto se i u kojoj mjeri danas turisti odlučuju na korištenje usluga putničkih agencija? Na koji način se pojava novih oblika posredništva, P2P platformi odrazila na tradicionalno tržište posrednika? Ovu izrazito zanimljivu temu predstavit će Vam naš doc. dr. sc. Ante Mandić  te vas uvesti u svijet modernog turizma kroz predmet kojem je cilj stjecanje znanja i vještina za razumijevanje složenosti sustava organizacije turizma, njegove strukture i temeljnih tijela kao i međuovisnost sa ostalim djelatnostima i tijelima/subjektima u socio-gospodarskom sustavu.

MARKETINŠKA KOMUNIKACIJA

  • Datum: četvrtak, 05.05.2022.
  • Vrijeme: 11:30 - 13:00 h
  • Mjesto: dvorana D2 (aula, 1. kat)
  • Kratak opis: Znate li čemu služi marketing? Na koji način se korištenjem marketinških alata komunicira sa ciljanom skupinom? Prijavite se za sudjelovanje na predmetu Marketinška komunikacija i provedite jedan sat na predmetu kojem je cilj omogućiti studentima stjecanje vještina i sposobnosti za razumijevanje pojedinih oblika marketinške komunikacije i njihove primjene kao i za izbor komunikacijskog spleta te izradu strategije i plana komuniciranja proizvoda. Vjerujemo da ćete uživati s našom doc. dr. sc. Ivanom Kursan koja će vas voditi kroz ovu kreativnu i zanimljivu temu.  

I ne zaboravi; ekonomija ti daje širinu mogućnosti. Ekonomist je potreban u svakom području rada. Na Ekonomskom fakultetu u Splitu posvećeni smo da te, uz potrebna ekonomska znanja, osnažimo i mnogim drugim znanjima i vještinama koje su potrebne za uspjeh u današnjem turbulentnom poslovnom svijetu. Upravo zato, naš slogan glasi „Navigaj kroz izazove.“

Pozivamo te da prihvatiš prvi izazov: dođi i provjeri iz prve ruke kako izgleda život s nama:) Čekamo te na mjestu nastavne i znanstvene izvrsnosti, inovativnosti, kreativnosti, međunarodne suradnje, društveno odgovornog djelovanja te visoke poslovne i međuljudske etičnosti – Čekamo te na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Za prijavu na sudjelovanju u nastavi ispuni PRIJAVNICU.

Prijave su otvorene do ponedjeljka, 02.05.2022. do 23:55 h.