Aktualnosti u Centru

POZIV ZA UPIS

 NA PROGRAM ZA STJECANJE UVJETA ZA UPIS NA DIPLOMSKE STUDIJE NA EKONOMSKOM FAKULTETU U SPLITU

Zainteresirani polaznici trebaju popuniti >> ELEKTRONSKU PRIJAVNICU << . Nakon što popune elektronsku prijavnicu, polaznici mogu upisati Program u Centru za cjeloživotno obrazovanje i obrazovanje odraslih (Aneks, soba 240) u razdoblju od ponedjeljka, 05. listopada 2015. do četvrtka, 15. listopada 2015. godine u vremenu od 12-14 sati. Mole se polaznici da poštuju navedene termine.

Za detalje o procesu upisa molimo pratite upute u dijelu "Upisi" u meniju sa lijeve strane ekrana. 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -   

 

PODJELA POTVRDA O ZAVRŠENOM PROGRAMU SPUDS

Polaznici koji su posljednji predmet Programa za stjecanje uvjeta za upis na sveučilišne diplomske studije položili zaključno sa ljetnim ispitnim rokom 2012. godine, potvrde o završenom programu mogu preuzeti u Centru za Cjeloživotno obrazovanje i obrazovanje odraslih u kabinetu 240 (ankes zgrade, II kat) u vremenu od 8h do 15h. 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

 

PODJELA POTVRDA O ZAVRŠENOM PROGRAMU PSPEC

Polaznici koji su posljednji predmet Programa za stjecanje uvjeta za upis na diplomski specijalistički stručni studij iz Managementa položili zaključno sa ljetnim ispitnim rokom 2012. godine potvrde o završenom programu mogu preuzeti u Centru za Cjeloživotno obrazovanje i obrazovanje odraslih u kabinetu 240 (ankes zgrade, II kat) u vremenu od 8h do 15h.