Obrane radova

OBRANE ZAVRŠNIH RADOVA

 • Obrana završnog rada Martine Furčić, polaznice Poslijediplomskog specijalističkog studija Poslovna ekonomija s temom „Stavovi dionika o stanju i mogućnostima filmskog turizma u Zadarskoj županiji“, održat će se  tijekom 10. srpnja 2017. godine u 12:00 sati u Vijećnici 4, pred Povjerenstvom u sastavu:
 1. Doc. dr. sc. Davorka Mikulić, predsjednica
 2. Doc. dr. sc. Ljudevit Pranić, mentor
 3. Izv. prof. dr. sc. Smiljana Pivčević, članica
 • Obrana završnog rada Ivana Krnića, polaznika Poslijediplomskog specijalističkog studija Poslovna ekonomija s temom „Strategija osnaživanja korisnika i prilagodbe tržištima u proizvodnji električne energije“, održat će se 12. srpnja 2017. godine u 10:00 sati, u Vijećnici 4, pred Povjerenstvom u sastavu:
 1. Doc. dr. sc. Željko Mateljak, predsjednik
 2. Prof. dr. sc. Želimir Dulčić, mentor
 3. Prof. dr. sc. Ranko Goić (FESB Split), član
 • Obrana završnog rada Daniele Mrša, polaznice Poslijediplomskog specijalističkog studija Poslovna ekonomija s temom „Utjecaj educiranosti korisnika europskih poljoprivrednih fondova i njihovih konzultanata na nacionalne financijske interese Republike Hrvatske", održat će se  13. srpnja 2017. godine u 09:00 sati, u Vijećnici 4, pred Povjerenstvom u sastavu:
 1. Prof. dr. sc. Maja Fredotović, predsjednica
 2. Doc. dr. sc. Vinko Muštra, mentor
 3. Doc. dr. sc. Josip Visković, član
 • Obrana završnog rada Mirande Jerković, polaznice Poslijediplomskog specijalističkog studija Poslovna ekonomija s temom „Razumljivost godišnjih izvještaja korporacija koji kotiraju na Zagrebačkoj burzi“, održat će se  14. srpnja 2017. godine u 10:00 sati, u Vijećnici 4, pred Povjerenstvom u sastavu:
 1. Prof. dr. sc. Branka Ramljak, predsjednica
 2. Prof. dr. sc. Ivica Pervan, mentor
 3. Izv. prof. dr. sc. Željana Aljinović Barać, članica
 • Obrana završnog rada Franke Skorić Drezga, polaznice Poslijediplomskog specijalističkog studija Poslovna ekonomija s temom „Analiza utjecaja računovodstvenih i makroekonomskih podataka na tržišno kretanje dionica“, održat će se  14. srpnja 2017. godine u 12:00 sati, u Vijećnici 4, pred Povjerenstvom u sastavu:
 1. Prof. dr. sc. Branka Ramljak, predsjednica
 2. Prof. dr. sc. Ivica Pervan, mentor
 3. Izv. prof. dr. sc. Lena Malešević Perović, članica