Centar za poslijediplomske studije

“Menadžment zdravstvenih organizacija” za zdravstvene lidere budućnosti – ne propustite upisati atraktivan poslijediplomski specijalistički studij Ekonomskog i Medicinskog fakulteta, Sveučilišta u Splitu.

Upisom na studij ostvarujete izvrsne predispozicije za napredovanje u karijeri i ostvarivanje konkurentne prednosti na tržištu rada.

Bilo da želite nadograditi svoje profesionalne kvalifikacije, proširiti svoje znanje u ovom specijalističkom području ili nastaviti slijediti svoj profesionalni put, ovaj poslijediplomski studij Vam upravo to omogućuje razvijajući nove ideje i suvremenije načine  razmišljanja prilikom upravljanja zdravstvenim organizacijama.

Atraktivnost studijskog programa temelji se na educiranju svih zaposlenika u zdravstvenom sektoru i ostalih kojima ovo područje obrazovanja predstavlja profesionalni razvoj, ostvarivanje visoke razine povezanosti teorijskog i praktičnog pristupa i osiguranje samostalnosti na primjeni menadžerskih vještina u zdravstvu.

Cilj ovoga studijskog programa je obučiti postojeće i buduće upravljačke kadrove kako efikasno upravljati zdravstvenim organizacijama u uvjetima složenog poslovnog okruženja te im prikazati brojne menadžerske procese koje je moguće implementirati u poslovne sustave, poput planiranja, organiziranja, kadroviranja, vođenja i kontroliranja poslovanja.

Stoga upišite ovaj studij i prepustite nama Vašu budućnost!