Obrane radova

OBRANE ZAVRŠNIH RADOVA

 • Obrana završnog rada Tanje Čule, polaznice Poslijediplomskog specijalističkog studija Poslovna ekonomija s temom „Komparativna analiza modela upravljanja ljudskim resursima u pomorskim kompanijama u Republici Hrvatskoj“, održati će se 26. travnja 2017. godine u 10:00 sati, u Vijećnici 4, pred Povjerenstvom u sastavu:
 1. Prof. dr. sc. Neven Šerić, predsjednik
 2. Prof. dr. sc. Želimir Dulčić, mentor
 3. Doc. dr. sc. Ivana Tadić, članica
 • Obrana završnog rada Ivane Ujević, polaznice Poslijediplomskog specijalističkog studija Ekonomija s temom „Značaj specijalizacije regija za regionalnu konvergenciju u Europskoj uniji“, održati će se  28. travnja 2017. godine u 11:00 sati, u Vijećnici 4, pred Povjerenstvom u sastavu:
 1. Prof. dr. sc. Maja Fredotović, predsjednica
 2. Doc. dr. sc. Vinko Muštra, mentor
 3. Doc. dr. sc. Slađana Pavlinović, članica
 • Obrana završnog rada Mate Divića, polaznika Poslijediplomskog specijalističkog studija Poslovna ekonomija s temom „Usporedba faktora zadovoljstva i motivacije ICT radnika u Hrvatskoj i Japanu“, održati će se  09. svibnja 2017. godine u 11:00 sati, u Vijećnici 4, pred Povjerenstvom u sastavu:
 1. Izv. prof. dr. sc. Danica Bakotić, predsjednica
 2. Prof. dr. sc. Srećko Goić, mentor
 3. Doc. dr. sc. Ivana Tadić, članica
 • Obrana završnog rada Ivanice Debak, polaznice Poslijediplomskog specijalističkog studija Poslovna ekonomija s temom „Međuzavisnost (ne)zadovoljstva poslom i razine stresa kod učitelj(ica)a Splitsko - dalmatinske županije“, održati će se  10. svibnja 2017. godine u 11:00 sati, u Vijećnici 4, pred Povjerenstvom u sastavu:
 1. Izv. prof. dr. sc. Danica Bakotić, predsjednica
 2. Prof. dr. sc. Srećko Goić, mentor
 3. Doc. dr. sc. Ivana Tadić, članica